Hát ez meg kicsoda?

sintolo 2009.03.15. 21:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokat gondolkodtam, ki is ez... Valami elfelejtett ismerős, talán a szegedi halászléfesztiválról. Vagy lehet, hogy nem is. Sosem tudjuk meg. Vagy lehet hogy nem is. Vagy semelyik. Vagy mindkettő. Fényképezés közben előfordul ilyen az emberrel... csütörtökönként... minimum...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sintolo.blog.hu/api/trackback/id/tr41004458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadacumi 2009.04.19. 16:29:13

Ha egy képnek a művészi értékét el*aszott kommentekkel akarod növelni, akkor próbálkozz inkább a saját barátnőd képeiddel, akkor nem fog kellened pironkodni, ha kiderül, h igazából ismered a képen látható illetőt és így kérdéses, h a többi kép meg a hozzájuk csatolt elmés körítés nem a google-ba beírt random f*szságok erdménye. Csak a pontosítás kedvéért, a képen látható lány a kép készítöjének ismeröse, aki még nem tudja, h a ennek a fotoblog-izének a szinvonalát hivatott növelni. Lehet több képen is megjelenhetett volna, ha a szerző be nem *aszik este 10-kor annyira, h az újévet -könnyed szunyókálás után- másnap déli rumozással ünnepli meg. Csak az igazságosság kedvéért, meg kell h dícsérjem a Photoshop-os teljesítményed, nagyon jól használod ugyanis a fekete-fehér meg az elmosódott funkciókat. P.S.: Jobb volna, ha inkább levennéd, még mielőtt elküldöm a blog.hu-nak, h kicsit moderálják meg a "varjaidat".

Vadacumi 2009.04.20. 13:53:13

@Vadacumi: Sorry Sintolo, nem ugy gondoltam igazabol, csak egy nevet megerdemelt volna a Zsuzsika. A gyüjtemény pedig respect-es.
süti beállítások módosítása